Η νέα εποχή στην αυτοκίνηση είναι μπροστά μας. Η ανάγκη καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής, της οικονομικότερης χρήσης αυτοκινήτου και της μεγιστοποίησης της χρήσης των επιτευγμάτων της τεχνολογίας στην καθημερινότητά μας, στρέφουν εταιρείες και αγοραστικό κοινό στην επιλογή της ηλεκτροκίνησης. Οσο κι αν η συγκεκριμένη τεχνολογία σήμερα φαντάζει κάτι μακρινό, η πραγματικότητα λέει ότι πολύ σύντομα και στην Ελλάδα η ηλεκτροκίνηση των αυτοκινήτων θα κερδίζει διαρκώς μεγαλύτερο μερίδιο

Προϋπόθεση για κάτι τέτοιο η ανάπτυξη δικτύου σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Η εταιρεία μας βλέποντας μπροστά αποφάσισε να καλύψει αυτόν τον τομέα. Σε συνεργασία με την εταιρεία A EKKEΝΤΡΟΝ ΕΠΕ, δημιουργήσαμε την εταιρεία E.V.C.P. ΙΚΕ με σκοπούς:

  1. Την μελέτη εγκατάστασης – αδειοδότησης σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων
  2. Την πώληση και εγκατάσταση τους
  3. Την παρακολούθηση της καλής λειτουργίας τους και την συντήρησή τους

Η E.V.C.P. ΙΚΕ εδρεύει στην Αθήνα, οδός Ρόδου 212, Τ.Κ. 10442, Σεπόλια, Αθήνα (ΤΗΛ.: 210-5126009) και εξυπηρετείται και από τα γραφεία των μητρικών εταιρειών σε Τρίπολη, (οδός Αλεξάνδρου Σούτσου 2α, Τ.Κ. 22100, ΤΗΛ.: 2711-102648) και Κοζάνη (οδός 11ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 14 – 50100 ΚΟΖΑΝΗ Τηλ. 24610 49192).

Χάρις στην εμπειρία των εταιρειών μας και την κατάρτιση του προσωπικού μας μπορούμε να εγκαταστήσουμε σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικής ενέργειας κάθε μεγέθους ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες οποιασδήποτε εγκατάστασης. Είτε πρόκειται για σταθμούς ιδιωτικής φόρτισης στο γκαράζ του σπιτιού σας ή δημόσιους σταθμούς φόρτισης πολλών θέσεων.

Επιλέξαμε να συνεργαστούμε με την κορυφαία εταιρεία κατασκευής φορτιστών την Ολλανδική EV BOX. Η ποιότητα του παραγόμενου εξοπλισμού σε συνδυασμό με την ποιότητα της δικής μας δουλειάς, εξασφαλίζουν στον πελάτη – χρήστη των σταθμών φόρτισης εγγύηση για την προστασία της περιουσίας του και ταχύτητα φόρτισης